Barbecue サーモン(レシピ付き)
またまた、レシピです
日本で
サーモンor
鮭は買えますよね???
もちろん!
サーモンを買ったら是非、このレシピを挑戦してみてください。
材料:
〇サーモン・・・約85~170g
*パイナップルジュース・・・40cc
*レモン汁・・・大さじ2
☆黒砂糖・・・大さじ2
☆チリパウダー・・・小さじ4
☆レモンの皮:すりおろし・・・小さじ2
☆クミン・・・小さじ4分の3
☆塩・・・小さじ半分
☆シナモンパウダー・・・小さじ4分の1
作り方:
サーモンと
*をジップ・バッグに入れ、冷蔵庫に1~3時間程
漬ける。その間、何度かひっくり返す。
オーブンを200℃に余熱
残りの材料
☆をボールに入れ混ぜ、
クッキングシートにサーモンを乗せ、その上に☆を満遍なく全体に覆う
約12~15分で焼きあがる
+++++++++++++++ original recipe
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You may also use 4-6 ounce
salmon fillets then you would follow the below recipe.
1/4 C pineapple juice
2 tablespoons fresh lemon juice
2 tablespoons brown sugar
4 teaspoons chili power
2 teaspoons grated lemon rind
3/4 teaspoon cumin
1/2 teaspoon salt
1/4 teaspoon ground cinnamon
cooking spray lemon wedges
Combine first two ingredients with salmon in a zip-lock bag,
seal and marinate in refrig for 1-3 hrs turning occasionally.
to cook preheat oven to 400 remove fish from bag,
combine the next ingredients (sugar through cinnamon) in a bowl.
Rub over the fish, place in an 11x7 baking dish coated with cooking spray.
Bake at 400 for about 12 minutes or until fish flakes easily.
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